the Innocence of Passion - prolog

Justin Bieber är en populär kille på skolan MidMeadow high school i Georgia. Han är 18 år och hög på livet. Trots sin ålder har han upplevt mycket i sitt liv. Hans föräldrar är upptagna för att de jobbar nästan dygnet runt och det leder till att han har fritid och möjligheter att göra vad han vill. Han har antagligen strulat med alla tjejer på hela skolan och dejtat minst hälften. Livet börjar bli tråkigt trots att det knappt börjat.
Han har hemligheter, önskningar om att bli en stjärna. Men det är något han aldrig skulle erkänna för någon än sig själv.. Justins röst är fantastisk - men ingen vet om det.

Chantelle Child är en tjej som är vacker, snäll och rolig. Hon är 18 år och blyg. Om hon ville skulle hon lätt kunna bli en modell. Hon har brunt långt hår, ett perfekt leende med perfekta tänder, bruna ögon, fina kindben och en kropp att dö för. Men hon gömmer allt det. Hon skulle få vemsomhelst på skolan, ändå har hon aldrig blivit kysst förutom på lekar som truth or dare. Hon är oskuld och rädd för att släppa ut sina vingar att flyga. Hon vågar inte ta steget att låta in någon i hennes hjärta, hon är rädd för att bli sårad.. Tjejerna fryser ut henne för att hon har det utseendet - och de vet det. Hon har en barndomsvän, Molly Stanley, som alltid finns där. Utan henne skulle hon inte orka livet.
Chantelle's föräldrar låter henne inte göra någonting. De säger att folk gör saker bara för att krossa deras hjärtan. Hon måste vara rädd om sig själv och sin kropp. De här orden är inprintade i Chantelle's hjärna, och hon lyder allt de säger.

Men vad händer när oskyldigheten möter passionen? Kan de två fungera tillsammans? Eller tippar allt över?
Justin vill ha nytt, Chantelle vill också ha nytt. Kan de dra nytta av varandra?


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0