the Innocence of Passion - chapter 4


 Chantelle började gå hemåt. Det var fortfarande ljust ute, klockan var åtta. Hon bestämde sig för att undvika Justin när hon kunde. Sen visste hon självklart att hon var tvungen att plugga tillsammans med honom. Men hon skulle undvika honom i skolan. Justin utnyttjade bara folk... Det var det Chantelle intalade sig hela kvällen, men det fanns en spänning mellan dem, något hon aldrig känt. Hon ville inte ha ett one night stand, och Justin var en sån kille. Chantelle var oskuld! 
 Det var hennes föräldrar som alltid tjatat på henne att hon inte fick skaffa pojkvän. De tog bara en onödig tid, och hon behövde den tiden till att plugga för att komma in på college. Hon ville inte ha pojkvän. Eller ville hon det? Förut hade hon aldrig tänkt på det, men nu när hon varit med Justin en dag var hon inte lika säker längre. Hon skakade på huvudet, hon var tvungen att lugna ner sig.
 När hon öppnade dörren blev hon attackerad av Ms. Sampson, Rosa. Rosa drog in henne genom dörren fort.
"Vart har du varit Chantelle? Du vet att du måste säga till mig när du ska någonstans!" Hon var tydligen helt panikslagen för att Chantelle var några timmar sen. Men Chantelle forstod varför, Mr. & Mrs.Child var väldigt hårda och strikta. Om de visste att Chantelle var borta skulle de antagligen bli helt galna, och tycka att det var Rosa's fel.
"Ta det lugnt, Rosa!" sa Chantelle och kramade om henne. "Jag var hos en person på min skola, jag har blivit extra lärare." Rosa höjde på ögonbrynen.
"Tillåter dina föräldrar det?" frågade hon försiktigt.
"De är ändå inte hemma. Mamma är i Indien för att lära ut något, pappa är i New York. De kommer vara borta några veckor.." Rosa kramade om henne igen.
"Skräm mig inte sådär igen, Chantelle!" Chantelle skrattade, Rosa var väldigt gullig. Det var hennes extra mamma. Rosa ersatte lite att Chantelle's föräldrar nästan aldrig var hemma. 
 Rosa var en mamma från spanien med sju barn. Hon var väldigt mån om att man mådde bra. Hon hade kvar alla mammakänslor och oroade sig över att Chantelle inte mådde bra, och hon gjorde allt för att muntra upp henne. Chantelle var glad över att hon hade Rosa hemma. Rosa's barn bodde kvar i spanien, och Chantelle visste att hon saknade dem mycket.
"Jag har gjort varma mackor, ska vi äta?" frågade Rosa och Chantelle nickade. Hon kände lukten av varma mackor och hon blev hungrig. De gick och satte sig vid köksbordet och småpratade när de åt. Chantelle berättade om Justin och Rosa lyssnade noggrant.
"Ja, det är ditt val. Men du har nog rätt i att undvika honom..." sa Rosa. 
 
 Dagen efter i skolan oroade sig Chantelle över hur Justin skulle var mot henne. Men hon hade oroat sig helt i onödan. Efter ett par lektioner gick han med sitt gäng emot henne. Han tittade på henne och hon tittade på honom. Han sa ingenting! Justin sa ingenting till henne. Hon blev totalt ignorerad. Det gjorde henne irriterad. Sen blev hon ännu mer irriterad över att hon blev irriterad av det. Hon ville undvika honom, ändå blev hon sur.
 
 Justin hade märkt att Chantelle helst inte ville ses med henne. Därför hade han bestämt sig för att vara neutral i skolan. Men nu hade hon börjat titta surt på honom i korridorerna, och han fattade inte varför. Han hade väl inte gjort något fel? Han hade skött sig perfekt enligt honom själv! Han hoppades att hon inte ångrat sig att hjälpa honom, för han visste att han behövde hennes hjälp...
 

Det blir ett ganska kort kapitel för tillfället, jag kanske skriver ett till idag :)
well, vad tycker ni om hela storyn ? går allt åt helvete, eller verkar det vara genomtänkt och inte helt rörigt? 
lämna gärna era tankar här! 


Kommentarer
Anonym

Det var jätte bra! skriv massor av kapitel!
Men sedan undrar jag om det inte går att ha större typsnitt på texten, måste alltid läsa den på min stationära dator, som inte alltid är tillgänglig och på både iphonen,ipaden och laptopen blir det så litet... så om det går att göra större skulle det vara bra :) men annars var det jättebra!

Svar: tack så mycket!jo, jag kan fixa större text, absolut! :)
orkar inte göra det nu däremot, men jag fixar det sen! :D
storiesbymarie.blogg.se

2012-07-17 @ 21:26:38
Natalie

Den är skiiiit bra inget fel med den alls man vill inte nes sluta läsa ju !!! :D

Svar: taaack! blir superglad! :D
storiesbymarie.blogg.se

2012-07-17 @ 21:40:47
Sanna

den är jätte bra, kan knappt vänta tills nästa del kommer! :D

Svar: tack så mycket!
storiesbymarie.blogg.se

2012-07-18 @ 02:53:49


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0