the Innocence of Passion - chapter 1

I det här kapitlet kommer ni bara få lära känna karaktärerna lite!
jag ska dra ut på allt så gott jag bara kan, endast för att reta er ;)
säg gärna vad ni tycker sen!
 

 Chantelle kände sig inte redo för den här skoldagen. Den var som alla andra dagar, hon var aldrig redo. Hon stod framför spegeln och tittade på sig själv kritiskt. Hon såg ingen skönhet alls. Håret som folk suckade av avundsjuka för hängde i lockar som ramade in hennes ansikte. Hon hade inget smink på sig förutom lite läppglans. Chantelle's föräldrar tyckte inte om smink. De tyckte att det gjorde personen falsk, och att vara falsk var att ljuga för sig själv och andra. Lögnare var inte omtyckta. Chantelle's föräldrar Madison Child och Aldren Child var väldigt strikta om saker och ting i livet. De hade väldigt många regler. Men Chantelle skulle aldrig ens tänka tanken att bryta en enda av de reglerna. Hon hade hög respekt för sina föräldrar. Dessutom älskade hon dem, hon skulle inte vilja såra dem.
 Chantelle var enda barnet, och ibland kände hon sig riktigt ensam. Det var svårt att ta sig igenom livet utan att ha någon vid sin sida hemma. Hon skulle aldrig våga prata med sina föräldrar om sina innersta tankar. Det skulle bara bli fel.
 Chantelle suckade, och tog sin väska bredvid den enorma sängen. Hennes föräldrar jobbade mycket och de hade mycket pengar. Inte för att hon hade nytta av det. Visst, ibland var det kul att ha nya och uppdaterade saker, men hon ville inte stå ut genom att gå med märkeskläder. Om någon visste hur många märkessaker hon hade skulle alla vilja bli vän med henne för pengarnas skull - det hade hennes föräldrar sagt. Tack och lov accepterade de Molly och de tyckte om henne. Molly var väluppfostrad, hade också ett fint hem och trevliga föräldrar. Det var tur att Madison och Aldren inte visste att när Molly kunde släppa loss ordentligt om hon ville. Men i närheten av Chantelle's föräldrar var det bara att sitta rak i ryggen.
 Chantelle tog en snabb titt på klockan, och hon hade gott om tid innan skolan började. Oftast tyckte hon att hon hade för mycket tid över, hon hade ingenting att göra. Men Chantelle bestämde sig för att vara lite tidig. Hon sprang snabbt nerför trappan och gick till skolan som var ganska nära. Det var sen vår, och snart var sommaren framme igen. Solen lyste tappert mellan molnen som bildats på himlen. Det var en fin dag, blommorna hade slagit ut ordentligt, och det var mycket grönska. När Chantelle närmade sig skolan kom en skolbuss och stannade vid parkeringen. Ett gäng killar hoppade ut och boxade på varandra.
"Sköt er nu, killar!" ropade busschauffören till dem strängt. De verkade absolut inte höra på utan hoppade på varandra och skrattade barnsligt. De var populära på skolan, allihopa. De var sistaårsklassare precis som Chantelle, så de som precis börjat på skolan var nästan rädda för dem. Chantelle fnös för sig själv. Hon hade ingen respekt för någon utav dem. Hon visste att en hette Nate Fair, en annan Justin Bieber och nån annan Chris Ross. Man kunde lätt erkänna att alla var vrålsnygga, men de hade lika mycket IQ som en guldfisk. Det såg i alla fall ut så. 
 Chantelle var fast i sina egna tankar, och märkte inte att gänget kom från vänster och nån stötte till hennes revben. Hon kved till tyst.
"Shit, sorryyy!" sa någon snabbt och hon tittade upp. I en sekund tittade hon upp i de vackraste ögonen hon någonsin sett. Sen vaknade hon upp ur sin trans och alla var borta. Killgänget skrattade åt händelsen och hon rodnade djupt Inte för att det var hennes fel, men..
 "Hey, Chan!" ropade någon bakom henne. Hon vände sig om och såg Molly komma springandes mot henne. Chantelle fick ett stort leende på läpparna och kramade om Molly. 
"Hej Molly." Molly började gå och Chantelle följde efter.
 
 "Hey, Justin, är du döv eller?" Justin tittade förvånat på personen som försökt kommunicera med honom. Det var Chris. "Anyways, jag sa att på lördag är det fest hos Lissie igen. Kan du eller?" Justin funderade. Det hade inte gått så bra med Lissie sist de träffades. De hade hånglat på några fester, men hon fattade inte att han gjorde det med andra också. Hon trodde att de var seriösa, att de var typ...tillsammans. Han rös. Nej, det kanske inte var så bra att gå dit. Justin ville inte riskera att träffa henne igen. Hon hade förtusan gett honom en örfil! Aoch, liksom.
"Haha, nej, jag stannar nog hemma..." Ett 'ooohhhhh' gick runt bordet och Justin flinade.
"Ey, vadå, ska du sitta hemma och dricka té med din familj elle?" frågade Chris och tittade på honom med en ' vem är du & vart kommer du ifrån ' blick.
"Men jag pallar inte med alla girls just nu, alla bara taffsar hela tiden, jag pallar inte bara." sa Justin och suckade.
"Sen när vill du inte att de ska dregla efter dig?" frågade Nate. Justin ryckte på axlarna. Ärligt talat visste han inte alls. Han var trött på allt i livet. Inte ens en het chick kunde muntra upp honom.
"Jag pallar inte", blev hans svar igen.
Chris himlade med ögonen.
"Jag tar gärna över din plats!" Alla andra nickade och boxade Justin på axeln.
"Ey, lugna er boys! Ni kommer säkert få åtminstone en puss", retades Justin. Med den kommentaren blev han attackerad. Han bara skrattade.
 



Kommentarer
Emelie

Jätte bra! <3

2012-07-13 @ 01:50:03
URL: http://bieberrstorys.blogg.se
Natalie

Jätte bra längtar till kapitel 2 !! :D

2012-07-13 @ 06:20:58
Sharon

det var jätte bra!

2012-07-13 @ 07:56:00


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0